Ei se ole niin vakavaa!

Ei se ole niin vakavaa!

Te lukijani, jotka olette kommenteillanne jaksaneet tsempata pentuajan hermoraunioitumisiani, olette piristäneet päiviäni aivan valtavasti. Ette uskokaan, kuinka hyvälle tuulelle jokainen positiivinen kommentti minut saa!

Minulla on taipumusta olla siviilielämässäni lyhytjännitteinen ja pessimistinen, enkä ihan aina muista, että kaikki ei ole niin haudanvakavaa, esimerkiksi juuri koirankouluttaminen. Ei siis liene ihmekään, että teidän kannustavat kommenttinne tekevät hyvää: siinä tulee samalla muistuteltua itselle niitä perspektiivejä.

Edellisen postaukseni jälkeen ilmoitinkin Hupsun ja minut Koirapalvelu Virikkeen Perhekoiran perustaidot -kurssille, joka alkaa toukokuun puolella. Kahdeksan viikon rupeama tuo toivottavasti jonkinlaista vahvistetta ja rutiinia meidän suhteeseen ja luo samalla pohjaa vahvemmalle vuorovaikutukselle.

Hieman minua toki jännittää perinteinen kompastuskiveni, saamattomuus, jota esiintyy useimmiten silloin, kun ovesta pitäisi lähteä sosiaalisiin tilanteisiin. Olen kuitenkin päättänyt, että kursseilu tulee olemaan Hupsulle ja minulle hyväksi, joten lähden hommaan luottavaisin mielin. Totta kai toivon myös, että serkkuni kehuma kouluttaja toimii lisämotivaationa, mutta yritän kuitenkin suhtautua kouluttautumiseeni ajatuksella, että lähden pitämään Hupsun kanssa hauskaa.

 

Ps. Kiitos kaikille teille ihanille, jotka annatte arvokasta aikaanne lukeaksenne ja kommentoidaksenne juttujani!

4 thoughts on “Ei se ole niin vakavaa!

  1. Kuulostaapas hyvältä, että teillä on suunnitelma! (y) Koirakoulusta on ainakin minulle ollut aina se hyöty, että vaikka siellä ei uuden ja mullistavan tiedon lähteille pääsisikään, niin ohjaajan kanssa jutustellessa oma ajatus aina hiukan kirkastuu. Toivotaan, että hyödytte kurssista! Teidän menoa ja pikkukamun kasvamista on mukavaa seurata näin blogin välityksellä. 🙂

    1. Tuo on totta, että ajatuksenvaihto kouluttajan kanssa tuo varmasti arvokasta lisää omaan kangistuneeseen mielenmaisemaan. Sikäli mikäli, jos uskallan jutella kouluttajan kanssa. Yleensä olen vain kuunteluoppilas. 😀 Vaan toivotaan, että kurssista saadaan mahdollisimman paljon irti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.