Koulutusinto hukassa

Koulutusinto hukassa

Väsytyttää, laiskotuttaa, möllötyttää… Olen jumiutunut kotiin. Mieli tekisi tulla ja mennä ja säheltää, mutta aivot ovat passivoituneet shutdown-moodiin. Sohva vetää puoleensa ja äänet vihlovat aivojen äänivastaanotinta. Hupsu-parka!

Tänään sain sen verran aikaiseksi, että pyörähdimme Hupsun kanssa metsässä melkein tunnin verran. Yritin kuvata vikkeläjalkaista otustani, joka pääasiassa sijoittui kamerani ja auringon väliin tai viipotti metsikön pahimmissa varjokohdissa. Asetusten vaihtaminen lennosta oli liian hidasta ja kuvasato sen mukaista. Okei joo. Muutama otos saattoi jopa onnistua.

Koulutusjutut lojuu levällään, koulutusinto on hukassa. Välillä vähän yritän jotakin ja samalla poden huonoa omatuntoa, koska tiedostan, että se on liian vähäistä. Toistoja, toistoja, toistoja. Toistan itseni sohvalle. Tiesittekös muuten, että Murhasta tuli totta pyörii taas toisintona telkkarissa? Minäpä tiedän.

Ilahduin tänään kuitenkin siitä, kuinka Hupsu otti minuun ulkona kontaktia, vaikka naapuri (itse asiassa kaksi eri naapuria) käveli suoraan meitä kohti. Pentu ei yhtään hötkynnyt tervehtimään naapureita, vaikka oli vapaana. Sen sijaan se kiltisti tapitti kaksijalkaisia vieressäni ja pyydettäessä katsahti minuun makupalan toivossa (ja kyllä se niitä saikin).

Tällä hetkellä olen yrittänyt (ainakin hieman) panostaa turkinhoidon harjoitteluun. Hurja tukka nimittäin on Hupsulle kasvanut, enkä yhtään usko, että se tuosta ainakaan vähenee. Hieno pörröpentuhan se on. Vielä kun päästäisiin siihen, että myös takajalat, pyllyn ja massun saisi harjata. Onneksi ne eivät ole ne herkimmin takkuuntuvat! Eipä.

4 thoughts on “Koulutusinto hukassa

  1. Voi! Koulutusinnon hetkittäinen katoaminen on normaaliakin normaalimpaa vilkkaan ja paljon tekemistä järjestävän pikkupennun kanssa, joten älä suotta soimaa itseäsi. 🙂 Koira ei mene pilalle tai muutu huonoksi pienellä laiskottelulla. Välillä voi tehdä vain mukavia asioita yhdessä, köllötellä kylki kyljessä ja mietiskellä tärkeitä asioita. Lepäilyn jälkeen jaksaa taas! Taukopäivä tai parikin tekee kauheata vauhtia elämää opiskelevalle karvajalallekin vain hyvää. 🙂 Teistä tulee hieno parivaljakko!

    1. Kiitoksia. 🙂 Sait kommentillasi hymyn huulilleni. Ihan mahtisfiilis tuli.
      Toivotaan, toivotaan, että meistä hitsautuu vielä joskus jonkinmoinen pari. Tällä hetkellä yritän vetää syvään henkeä ja toivoa, että pentuvaihe olisi jo ohi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.