Kuvakulma: Buy A Rabbit They Said, It’ll Be Fun They Said

Kuvakulma: Buy A Rabbit They Said, It’ll Be Fun They Said

Kännykkäräpsäisyjä kanilasta!

Kanit ovat suloisia. Ne ovat pieniä ja karvaisia, hellyttäviä rakkauspalloja. Ainakin meidän Ossi! Se riehuu, syö, tutkii ja rakastaa kaikella kanienergiallaan.
Se myös maistelee kaikkea näkemäänsä, oli se sitten kovaa tai pehmeää, lojui se sitten lattialla tai roikkui ilmassa. Sukat ja housunlahkeetkin on vaarassa, kun kani maistelee ja tutkii kaikella kanienergiallaan.
Tyynyjen lisäksi vaarassa on noin kaikki. Vaan ei se maistele syödäkseen. Se maistelee muuten vain, tutkiakseen kaikella kanienergiallaan – ja nakertaa Crocsit murusiksi lattialle. Välillä niillä voi leikkiäkin – Crocseilla nimittäin. Olen nähnyt Lentävä Crocsi -näytöksen.
Ja voi luoja! se hentoisen kanikarvan määrä! Sitä on ihan joka paikassa – ei vain häkissä, vaan ihan j-o-k-a-i-s-e-s-s-a paikassa. Sitä on sohvalla. Sitä on vaatteissa. Sitä on matolla. Sitä pyörii huonekalujen alla ja huoneiden nurkissa. Sitä on nenässä. Aivastuttaa. Ja se leviää ilmavirtojen mukana, se leviää kanin pomputellessa huoneesta toiseen – kaikella kanienergiallaan.
Mutta kun on se vaan niin söpö. SÖPÖ! Katsokaa nyt sitä. Älkääkä yhtään katsoko kuvan toista reunaa.

 

2 thoughts on “Kuvakulma: Buy A Rabbit They Said, It’ll Be Fun They Said

  1. Meidän Neiti-kani järsii syödäkseen… Pahvia, muovimattoa, rottinkituolia… Kaninkarvat on kyllä kamalaa, leijailevaa höttöä, lapinkoirankarvat on paljon siistempiä ja siivottavampia. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.