Kuvakulma: Miltä näyttää iloinen vehnäterrieri?

Kuvakulma: Miltä näyttää iloinen vehnäterrieri?

Olen ollut viime aikoina ulkoilun suhteen todella laiska ja saamaton. Vaikka välillä on tehnytkin mieli lähteä ulkoilemaan, on sohva voittanut sisäiset kaksintaistoni ja persläskit ovat liimautuneet tiukasti sisätiloihin. Lahjakkaasti onnistuin myös täysin unohtamaan torstaina luvanneeni viihdyttää illalla Kaapoa, kun äitini oli kampaajalla – työhaastattelu onnistui tyhjentämään pääni aivan totaalisesti. Kaapon unohtaminen tuolla tavoin saikin omatuntoni kolkuttelemaan ja sovin äitini kanssa uuden ulkoilupäivän päästäkseni eroon morkkiksestani.

Tänään sainkin sovitusti napattua itseäni niskasta kiinni ja vein Kaapo-reuhun nauttimaan aurinkoisesta kevätpäivästä. Kaapo nautti jokaisesta hetkestä ulkona ja käyttäytyi jälleen kerran mallikkaasti. Tein myös havainnon, että Kaapon korvat toimivat paremmin Kaapon ollessa irti kuin kytkettynä remmiin. Pieni pelästymisen hetkikin ehti puhaltaa lävitseni, kun tajusin Kaapon irrallaan tuijottavan tiukasti vähän matkan päässä kadulla töpsöttelevää koiraa – Kaapo kuitenkin reagoi hihkuntaani välittömästi ja palasi luokseni vastalauseitta. Palkkasin sen kourallisella namipaloja ja vuolailla kehuilla.

Uskaltauduin päästämään Kaapon irti hihnasta muutamassakin eri paikassa. Ja voi sitä riemua! Terrieripoika hepuloi, kylpi lumessa ja hyppelehti kaatuneiden puunrunkojen yli – vuoronperää ja kerta toisensa jälkeen. Sisälle palautin rapaisen ja märän koiran, jonka rinnassa läikehti selvästi kevät.

 

Otettiin lopuksi vielä pönötyskuvakin!

6 thoughts on “Kuvakulma: Miltä näyttää iloinen vehnäterrieri?

  1. Olis yksi kaino pyyntö: Oisko blogin ulkoasua mahdollista saada sellaiseksi, että kaikki, tai no muutama viimeisin julkaisu näkyis kokonaan etusivulla eikä tarvisi klikkailla jokaista erikseen auki? Oon tykästynyt tähän sun blogiin muuten, mut lukuelämys ois parempi, jos tekstit näkyis suoraan. 🙂

    1. Näin kun olet blogini ensimmäinen parannusehdotuksen antaja, niin eiköhän tuo saada hoitumaan. 😉 Kiitos. Kiva, kun käyt lueskelemassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.