Sekopää ja sen koira

Sekopää ja sen koira

On taas ollut ja on ollut olematta. Enimmäkseen ollut olematta. On uitettu puhelinta vessanpöntössä, shoppailtu mielipahaan, vähän liikaa herkuteltukin ja töitä tehty sairaana. Tuntuma korvatulehdukseen on akuutti, koko ajan väsyttää. Voi, Hupsu-parka! Tällaisen laiskan ihmisen itselleen valitsi.

Koiraviihdykettä olen yrittänyt tarjoilla. Esimerkiksi eilen oli Kaapokivaa ja tänään maistui maksamakkara ydinluusta. Karvaista massua rapsutetaan päivittäin – monta kertaa päivässä. Hupsun energianpurku on silti vaillinaista. Se näkyy tuhottuina leluina. Onneksi lähinnä leluina. Kaikenlaista pitää saada maistella. Hupsu on keksinyt, miten takahampailla saa pehmolelulta korvat ja hännät narskutettua irti.

Välillä juostaan pallon perässä. Pehmopallon. Sen, jonka kasvattaja antoi uuteen kotiin viemisiksi. Se on varsin hauska pallo. Paras lelu on silti pandapehmolelu. Grumpy on jo menneen talven lumia. Panda on selvästi kivempi. Sitä voi viskellä, pureskella ja ison miehen elkein nylpytellä. Voi kuinka hauskaa pandan kanssa touhuaminen onkaan!

Jostain pitäisi löytää persuksille potkiva aktiivisuuskärpänen. Ei ole täällä meillä sellaista näkynyt. Ehkä sillä on jotakin tekemistä sen kanssa, että vielä yritän sitkeästi yhdistää päivätyötä ja iltaopiskelua. Yritän. Välillä omat päähänpistoni saavat tuntemaan epätoivoa. Sekopäinen naurunremakka on koko ajan tuloillaan.

Kyllä me tästä syksystä vielä hengissä selvitään.

Ehkä.

2 thoughts on “Sekopää ja sen koira

  1. Onneksi Hupsu on saanut koirakaveri seuraa, kun itsellä on kiireempää ja sairastelua. Kyllä se koira sen kestää, itsellä onkin yleensä aina vaikeampaa. Sitä tuntee niin huonoa omaatuntoa siitä, ettei aika tahdo riittää. Sulla kyllä tuntuu olevankin ihan riittävän kiireinen syksy. Tsemppiä!

    1. Kiitos! Se on ihan totta, että monesti omatunto kolkuttelee, vaikka koira ei välttämättä kärsisikään. Olen yrittänyt ajatella asiaa niin, että tämä on nyt yksi syksy ja kyse on vain muutamasta kuukaudesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.