Tuotetestauksessa: Nutrolin Iho & Turkki -öljy

Tuotetestauksessa: Nutrolin Iho & Turkki -öljy

Muutama viikko sitten koulullamme oli seminaaripäivä eläinten hyvinvoinnista. Vaikka seminaari itsessään oli hieman pettymys (olin ilmeisesti ymmärtänyt väärin, mitä aihealue pitää sisällään), oli aulatilassa kuitenkin mielenkiintoista pyöriskellä ihmettelemässä eri yrityksiä, jotka olivat kertomassa tuotteistaan.

Esittelijöiden joukkoon oli eksynyt jos jonkin moista yritystä, mutta pisimpään viivähdin joukkoon solahtaneen Nutrolinin edustajan ständillä (myöhästyin jopa tauon jälkeen alkaneen luennon alusta). Sen verran vakuuttuneeksi tunsin itseni keskustelun jälkeen, että päädyin kokeilemaan ikään kuin ”kaupallisessa yhteistyössä” (kyllä, hyödyin yhden 265:n millilitran öljypullon verran lupauksestani kirjoittaa tuloksista blogiini) Iho & Turkki -öljyä valtavan turkin omaavalle Hupsulle.

Vaikka aluksi olinkin skeptinen öljyn tehon suhteen, oli minun muutaman viikon kokeilun jälkeen myönnettävä, että siitä todella on Hupsun kohdalla apua. Pakkasista, tiesuolasta ja jäisistä tienpinnoista huolimatta nuoren koirapoikani anturat muuttuivat mustiksi ja sileämmiksi. Turkissa muutosta ei ole ollut nähtävissä näin lyhyellä käytöllä, mutta jo nykyisen kokemukseni perusteella voin tuotetta suositella.

Ennen Nutrolin Iho & Turkki -öljyn aloittamista
Kolme viikkoa Nutrolin Iho & Turkki -öljyn aloittamisen jälkeen

En kuitenkaan säntää ostamaan uutta pullollista nykyisen pullon tyhjennyttyä, sillä tarkoituksenani on tuotetestailla toista tuotetta, jolla pitäisi olla vaikutusta saman moisiin asioihin. Todennäköistä kuitenkin on, että tulen palaamaan Nutrolinin pariin myöhemmin.

Ja jottei tämä mene ihan vain mainostamiseksi: lupaan, vannon ja vakuutan, että niitä luentomuistiinpanoja ilmestyy vielä jossain välissä blogiin. Ne ovat kovasti jo työn alla. 😉

2 thoughts on “Tuotetestauksessa: Nutrolin Iho & Turkki -öljy

  1. Meilläkin Lucy latki yhden pullollisen tuota öljyä, mutta en huomannut mitään muutoksia. Toki seurasin lähinnä turkin tilaa, kun se kiinnosti enemmän kuin anturat, joten en niiden kimmoisuutta varmaan testaillut, mutta ei tullut ostettu toista pullollista… Rypsiöljyä lorautan joskus kuppiin. 🙂

    1. Koirat ovat yksilöitä siinä, missä ihmiset, joten uskon vakaasti, että tällaisten lisäravinteiden haitat ja hyödyt ovat yhtälailla koirakohtaisia. Tärkeää onkin löytää sellainen tuote, josta oma koira hyötyy. 🙂 Varmasti sillä rypsiöljylläkin on jotain hyötyjä – jos ei mitään muuta, niin ainakin se saa ruoasta maistuvampaa. Työharjoittelussa taas huomasin myyjien kovasti suosittelevan lohiöljyä lisäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.