Ulkoilu tekee mielelle hyvää

Ulkoilu tekee mielelle hyvää

Kävin eilen nauttimassa Kaapon seurasta. Ulkoilua kertyi reilu tunti, minkä jälkeen rapainen karvatassu pääsi pesulle. Turkin harjaaminen meillä tosin jäi pesun jälkeen vaiheeseen Kaapon otettua ritolat. En hennonut kiusata koiruutta enempää, vaan päätin jättää lopputurkin äidilleni. Kaapo oli muutoin kuitenkin jaksanut olla kanssani todella hyvin: ulkona selvittiin ohittavista koiristakin rähinöittä ja kontaktinotto on selvästi kehittynyt vain muutaman ulkoilun aikana.

Kuluneen viikon aikana olen ulkoillut mukavasti ja ulkoilu onkin tehnyt valtavan hyvää mielelleni. Valitettavasti jalkani ovat asiasta eri mieltä ja jo selätetty plantaarifaskiitti on eilen ja tänään aamulla ilmoitellut olemassaolostaan. Päätin kuitenkin, etten anna sen lannistaa hyvältä näyttävää ulkoilutahtiani, vaan ensi viikolla yritän taas hypätä kenkiin ja jalkailla kotiovesta ulos. Viikonlopun aion kuitenkin ottaa rennommin, sillä olen lähdössä maalle anoppilaan, jossa kameraani ja rapsutuksia odottelee anopin naapurista lainattu hoitokoira. Ja kuka tietää – ehkä otan kirjankin mukaani, kun en pitkään aikaan ole (mukamas) ehtinyt mitään lukea.

Kaiken kaikkiaan epämääräisenä ja ennen kaikkea epätietoisena alkanut vuoteni on näyttäytynyt tähän mennessä rentouttavana ja mukavana lepotaukona työelämästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.