Kiinteistönvälitys Espoo

Oletko etsimässä kiinteistönvälityspalvelua Espoosta? Jos olet valmis tekemään itse hiukan työtä asuntosi myynnin eteen ja haluaisit hyödyntää 1 % välityspalkkion, niin tutustu kotivaihtoon.com tarjontaan.

Kiinteistönvälitys Espoo

Espoon välityspalkkiot koko PKS suurimmat?

Espoossa kiinteistönvälittäjien palkkiot ovat pääkaupunkiseudun suurimmat. Myös koko Suomen mittakaavalla Espoon välityspalkkiot ovat korkeaa luokkaa, lähes huipputasoa kalleudessaan. Tämä johtunee siitä, että Espoossa on paljon arvokkaita omakotitaloja hyvillä tonteilla, joiden välityspalkkiot nousevat helposti pilviin.

Suurin osa kiinteistönvälitysliikkeistä veloittaa kiinteistöjen myymisestä:

Enemmän, kuin asunto-osakkeen myynnistä. Onhan kiinteistön myynti yleensä keskimäärin myös hitaampaa, kuin asunto-osakkeen. Kiinteistön tai omakotitalon myynnissä on myös enemmän vastuita, joten välittäjän vastuu on myös suurempi. Asunto-osakkeissa isännöitsijältä tulee isännöitsijäntodistus, jossa on paljon tietoa valmiina kyseisestä myytävästä asunto-osakkeesta ja näin välittäjällä on myöskin vähemmän vastuuta.

Välityspalkkio Espoossa(kin) ainoastaan 1 %

Koti Vaihtoon LKV Oy tarjoaa mallin, jossa välityspalkkio on ainoastaan 1 %, oli kyse sitten asunto-osakkeesta, tai kiinteistöstä. Tämä houkuttaa monia, jotka haluaisivat säästää tuhansia euroja välityspalkkiossa. Varsinkin kun säästöön tarvittava tehtävä on erittäin helppo: avaa ovi kiinnostuneille ostajakandidaateille ja Espoossa toimiva kiinteistönvälittäjä hoitaa kaiken muun.

Palvelu keskittyy myytävän asunnon näkyvyyden maksimointiin

Tämä palvelu ei ole mikään ”kultalusikkapalvelu”, jossa kaikki hoidetaan asiakkaan puolesta ja etsitään salaisia huippukontakteja omasta puhelimesta tai markkinoidaan myytävää asuntoa näyttöruuduilla isoissa lasi-ikkunoissa katutasossa. Sen sijaan palvelun tehokkuus perustuu siihen, että jokaista KV:n myymää asuntoa markkinoidaan suurimmissa asunnon myyntiportaaleissa (Oikotie, Etuovi, Tori) ja jokaiselle kohteelle luvataan tehdä myös kohdennettu some-mainoskampanja Facebookkiin ja Instagramiin.

Palvelun tavoitteena on luoda myytävälle kohteelle mahdollisimman suuri nettinäkyvyys, jotta kohteelle voitaisiin saada mahdollisimman paljon kiinnostuneita ostajaehdokkaita. Mitä enemmän asunnosta kiinnostuneita löytyy, sitä todennäköisempää on, että asunnon saamisesta aletaan kilpailemaan. Kilpailu asunnosta taas mahdollistaa yleensä korkeamman kauppahinnan, joka on myyjän suurimpia, ellei suurin intressi.

Muita palvelun hyötyjä ovat:

Pienen välityspalkkion ja todennäköisesti paremman kauppahinnan lisäksi tavallista nopeampi myyntiaika. Kun kohde on esillä mahdollisimman hyvin verkossa, se nopeuttaa tietysti myös asunnon myyntiä. Nopea myyntiaika on erityisen tärkeä sellaisissa tilanteissa, joissa esim. uusi asunto on jo löytynyt ja vanha pitäisi saada äkkiä myytyä pois alta. Myös erotilanteissa nopea myyntiaika on yleensä erittäin toivottavaa.

Kotivaihtoon.com välittäjällä aina LKV-pätevyys

Koti Vaihtoon -palvelussa asunnon myy aina laillistettu Espoon tunteva kiinteistönvälittäjä, jolla on LKV-pätevyys. KV:lla ei ole ollenkaan asuntomyyjiä, vaan kaikilla asuntoja välittävillä työntekijöillä on suoritettuna LKV-tutkinto.

Koti Vaihtoon on siinä mielessä harvinainen kiinteistönvälitysyritys Espoossa:

Että sinne ei voi kuka tahansa kävellä töihin. Normaalisti asuntomyyjä tai varsinkin LKV-pätevyyden omaava kiinteistönvälittäjä voivat aika lailla valita yrityksen, johon he haluavat mennä töihin. Eli niin sanotusti kävellä sisään.

Tämä johtuu siitä, että kiinteistönvälitysyritykset maksavat työstä lähes poikkeuksetta vain provisiopalkkaa, joten yritykselle jokaisesta työntekijästä on yleensä vain hyötyä. Jokainen asuntoja myyvä LKV-pätevä kiinteistönvälittäjä tai asuntomyyjä tuovat siis yritykseen rahaa.

Aina kun myyntiä hoitavalle työntekijälle maksetaan palkkaa:

Tarkoittaa se samalla sitä, että hän on tuonut noin kolminkertaisen summan ensin sisään. Tämä taas johtaa usein siihen, että rekrytointeja ei mietitä kovinkaan huolella. Lähes jokaiseen kasvua tavoittelevaan kiinteistönvälitystoimistoon rekrytoidaan kaikki kynnelle kykenevät.

Kotivaihtoon.com kiinteistönvälittäjillä Espoossa pitkä kokemus

Koti Vaihtoon välittäjien LKV-pätevyys ja vankka kokemus ovat myyjän ja ostajankin kannalta hyviä asioita. Näin on todennäköisempää, että asuntokaupoissa ja varsinkin haastavammissa kiinteistökaupoissa kaikki menee niin sanotusti ”by the book”.

Kiinteistönvälitykseen Espoossa usein kun vaaditaan:

Osaamista kiinteistökaupoista. Kun kohde on haastavampi (esim. useampia vuosikymmeniä vanha), osaaminen nousee entistä arvokkaammaksi. Espoosta löytyy toki paljon asunto-osakkeitakin sisältäviä kaupunginosia, kuten Leppävaara, Lintuvaara, Tapiola, Saunalahti, Kivenlahti, Kauklahti, Soukka, jne., jossa kiinteistönvälittäjän työ ei ole ihan niin haastavaa, kuin omakotitalokohteissa. Koti Vaihtoon Espoon kiinteistönvälittäjätkin toimivat myös näillä alueilla.

Samankaltaiset artikkelit